Testimoni Therapy Eyewear

Saya ASTIGMATISM pada tahap 175 sebelum guna IbnuSina Therapy Eyewear, selepas sebulan terkejut bila test mata di kedai cermin mata turun ke 50 saja tahap ASTIGMATISM. Hebat betul.

- Nizam, Kota Bharu

IbnuSina Therapy Eyewear yang saya pesan sudah sampai. Terima kasih . Anak saya yang RABUN JAUH cuba untukk tengok tv memang boleh nampak sarikata dengan menggunakan IbnuSina Therapy Eyewear… Memang benar berkesan…

- Zaitun Fairuz, Kuala Lumpur

Saya dah pakai IbnuSina Therapy Eyewear, memang berkesan. Mata saya dulu RABUN JAUH 160, bila pakai dalam 2 bulan, clear mata saya!

- Mazlan, Pontian, Johor

Dulu aku punya power spek dalam 300, dah hampir 2 bulan pakai, power aku turun ke 220 saja sekarang! Tak sangkalah produk ini bagus.

- Khalid, Alor Setar, Kedah

Syok pakai, dah boleh tengok tv jauh-juah, tengok no palt kereta dari jauh dah clear. Rasa macam mau pakai terus jer menghadap komputer.

- Roslee, Sarawak