TESTIMONI

Saya ASTIGMATISM pada tahap 175 sebelum guna IbnuSina Therapy Eyewear, selepas sebulan terkejut bila test mata di kedai cermin mata turun ke 50 saja tahap ASTIGMATISM. Hebat betul.

- Nizam, Kota Bharu

IbnuSina Therapy Eyewear yang saya pesan sudah sampai. Terima kasih . Anak saya yang RABUN JAUH cuba untukk tengok tv memang boleh nampak sarikata dengan menggunakan IbnuSina Therapy Eyewear… Memang benar berkesan…

- Zaitun Fairuz, Kuala Lumpur

Saya dah pakai IbnuSina Therapy Eyewear, memang berkesan. Mata saya dulu RABUN JAUH 160, bila pakai dalam 2 bulan, clear mata saya!

- Mazlan, Pontian, Johor

Dulu aku punya power spek dalam 300, dah hampir 2 bulan pakai, power aku turun ke 220 saja sekarang! Tak sangkalah produk ini bagus.

- Khalid, Alor Setar, Kedah

Syok pakai, dah boleh tengok tv jauh-juah, tengok no palt kereta dari jauh dah clear. Rasa macam mau pakai terus jer menghadap komputer.

- Roslee, Sarawak